Реклама

Луд мустанг 2

Достатъчно ли за вас, само да си представяте как управлявате някои хубави, големи и чудовияни камиони? Мисля, че е време, да се вземат някои мерки и да започнете да играете най-добрата игра от най-добрите, тъй като става въпрос за шофиране на Ford Mustang! Всички тези игри, ще намерите тук, на този сайт!
В играта, която сме подготвили за вас Crazy Mustang ви се дава шанс да управлявате виртуално някои скъпи и много редки чудовищни камиони като Ford Mustang! Ние подготвихме тази игра за всички от вас, които сте пристрастени към шофирането и особено за тези, които обичат Ford автомобили! Така че, възползвайте се от този уникален шанс, който ви даваме ...
Само си представете да бъдете себе си зад волана на един от най-добрите камиони в света. След като сте създали колата според вашите вкусове, за да съответства на вашата личност вие сте готови да започнете състезанието! От самото начало ще разберете, че ще се състезавате с времето, естествено трябва да бъдете много бързи, за да спечелите .
Ако мислите за нивото на трудност, можете да категоризирате Луд Мустанг като трудна игра за шофиране, по отношение на предизвикателството с времето. Вие ще трябва да използвате някои клавиши, за да управлявате камиона върху груб, неравен терен, разбира се това са клавишите със стрелките. Ако смятате, че може да се преобърнете просто използвайте "ляв" и "десен" бутони и всичко ще бъде наред.
Целта на играта е да стигнете до финала възможно най-бързо. Вие също така ще имате лимит във времето и ако го преминете , ще загубите! Не сте ли любопитен колко бърз може да бъдете? Просто натиснете бутона "старт" и започнете управлението на Форд Мустанг!