Безумен шофьор на камион

Готови ли сте за игра с безумно управление на камион, която крие зад себе си интересна история? Играта, която ще имате възможност да играете се нарича Mad Truckers, и сюжета й е доста забавен.
Тази игра със сигурност ще ви накара да се чувствате много добре, след като изиграете няколко кръга, особено ако вие не харесвате шефа си. Тук ще имате уникалната възможност да не му се поддавате и да правите каквото си искате, защото вие сте много добър шофьор на камион и клиентите ви търсят. Те трябва да бъдат доволни и да не ги разочаровате. Вярват ви и затова вие трябва да бъдете внимателни, защото ще се изправите пред много предизвикателства по време на тази игра!
Mad Truckers е игра, в която ще играете срещу времето. В началото на състезанието ще бъдете информирани от условията на договора ви и за това, което ще трябва да направите с товара. Вие ще трябва да спазвате тези условия, за да бъдете в състояние да подпишете бъдещи договори.
Разликата между Mad Truckers и други състезателни игри с камиони е фактът, че тази има своят сюжет. Не е като другите игри, ще имате шанс да играете, както искате, защото тя изобразява част от живота на шофьор на камион. Можете да приемете договори или да ги отказвате. Можете да шофирате внимателно, за да не направите бъркотия на пътя ... на практика можете да правите каквото желаете! Това е най-доброто нещо, когато играете тази игра!
Друго нещо с което е уникална сама по себе си, е че ви дава възможност да избирате как искате да играете. Ако сте свикнали да играете с клавиатурата, можете да направите това, или ако искате с мишката, просто имате свобода на играта! След всичко изброено до тук. И след цялата тази свобода, не се чудете ми започнете играта!