Бъги в Дюните

Играли ли сте някога игра, която постоянно да концентрира вашето внимание и да ви предизвиква? Ако отговорът е не, значи вие не сте опитали най-добрата игра за шофиране на Dune Buggy! Вие ще бъдете изненадани да видите как една игра може да концентрира вашето внимание в продължение на часове, без да усетите как е ви е минало времето.
Тази игра с управление на Бъги,още от започването ще ви даде всичко, което можете да поискате от една онлайн флаш игра. Вие ще имате възможността да карате мощна кола през няколко сценария и фонове. Вие ще имате възможност да скачате да събирате звезди за точки и ремонтни комплекти за вашия автомобил, ще изпълнявате каскади и ще бъдете възнаградени за всичко, което правите.
Когато играете Dune Buggy ще изправите лице в лице с някои предизвикателства, както никога преди. Вие ще играете на нива, и всеки път, ще трябва да стигате до финала, без да се преобръща вашата кола. Във всяко ниво ще се променя бекграунда , където се състезавате - понякога може да управлявате колата си на пясъчна пустиня, където можете почти да чувствате слънцето и топлината а в един момент ще управлявате по заснежен път.
Всяко предизвикателство ще ви донесе нещо ново! Вие трябва да използвате клавишите със стрелки за контрол на колата -''up'' и'' down'', а които ще увеличавате скоростта или ще спирате и страничните клавиши, за да запазите колата си стабилна, когато има опасност от сблъсък.
Когато играете тази игра вие ще бъдете в състояние да направите нещо, което не се използва, когато играете тези видове игри - скок! Да ... този автомобил може да скочи, за да изпълнява каскадите и преодолява препятствията само с просто натискане на Спейса! Не е ли страхотно, к всеки ден ще откривате нещо ново, когато става дума за онлайн игри ... тази игра ще ви донесе само приятно и забавно време и няма да съжалявате!